Tims Secret Sessions

Wie houdt van legendes als Bruce Springsteen en Pearl Jam wordt zeker ook een goede vriend van Tim Akkerman. Een bijzonder aangename muzikant die al 16 jaar zijn muzikale sporen achterlaat in de Nederlandse pop rockmuziek.

Tim ontpopt zich van tiener rock idool tot een geroutineerde singer songwriter, die met zijn gepassioneerde muziek en rauwzoete stem je hart diep van binnen raakt. Beeld je eens in: ontspannen op de bank, een goed glas wijn bij de hand en genieten van onvervalste muziek. Het was deze gedachte die Tim inspireerde tot een nieuwe serie concerten. Concerten waarin hij zijn publiek kan onderdompelen in die intieme setting van een imaginaire huiskamer: Tims Secret Sessions.

Als uitstekend gastheer en entertainer neemt Tim je mee op een muzikale reis, waarin zijn voorliefde voor Americana duidelijk doorklinkt, net als op zijn soloalbums ‘ANNO’ en ‘The Journey’. Een uitgebalanceerde mix van eigen werk, composities van zijn grote helden, aangevuld met uiteenlopende ankedotes over inspiratiebronnen van muziek.

Kortom, een avond met elkaar ontspannen, lachen en genieten van goede muziek. Gewoon als vrienden onder elkaar.

voorstelling: Tims Secret Sessions
met: Tim Akkerman, gitaar en zang
muziek van: oa Pearl Jam, Bruce Bringsteen, Josh Ritter, Nick Drake en Tim Akkerman.

Bekijk hier alle speeldata

Leave a Reply

X